لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 68 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
تغذیه و ارزش مواد غذایی
مقدمه: در حال حاضر انواع متنوعی از شیرهای طعمدار با طعم کاکائو،توت فرنگی ،وانیل، موز،تمشک ، شیر آبجو ،قهوه و ...در بازار مصرف وجود دارند که محبوبترین آنها شیر کاکائو است. شیر طعمدار به صورت کامل(پرچرب)یا بــــدون چربـــی تولیــــد میشود. اما طی دهه گذشته رشد تولید شیر طعمدار در دنیا غالبا" در بین انواع کم چرب و بدون چربی بوده است.
شیر: شیر حاوی کلسیم است و در برابر سرطان روده بزرگ، نقش محافظتی ایفا میکند. یکی از دلایل ابتلا به سرطان روده بزرگ و پوکی استخوان عدم مصرف شیر است. دیواره عضلانی روده بزرگ در اثر کمبود کلسیم به مرور زمان تخریب میشود و فرد مبتلا به این سرطان می گردد. ویتامین د،پروتئین ،اسید "لینولئینک کنژوگه" و اسید "بوتیریک" از دیگر مواد معدنی است که مانع تخریب این دیواره میشود. پوکی استخوان نیز از عوارض منفی مصرف نکردن شیر است زمانی که میزان کلسیم بدنانسان پایین باشد، بدن به علت فوریت فیزیولوژیکی از طریق هورمونهای پاراتیروئید استخوان، کلسیم آزاد میکند و فرد دچار پوکی استخوان میشود. استخوانهای بدن بیش از هر چیز به مواد معدنی کلسیم، منیزیم و پتاسیم نیاز دارد که این مواد نیز در شیر وجود دارد.
جدول اسیدهاى آمینه ضرورى موجود در کازئین وپروتئین هاى محلول در سرم شیر و مقایسه آن با مقدار پیشنهادى FAO ( گرم اسید آمینه در صد گرم پروتئین شیر (
شیرهای طعم دار غنی شده از مواد مغذی اند,که با طعم های متنوعی تولید می شوند و دارای بسته های غذایی منحصر به فرد هستند که دارای 9 ماده اصلی و مورد نیاز بدن هستند و عبارتند از:کلسیم،پتاسیم،فسفر،پروتئین،ویتامین D ،ویتامین A ،ویتامین B12 ،ریبوفلاوین و نیاسین