پاورپوینت سس ها و تزئین کننده های سالاد (⭐⭐⭐)

پاورپوینت-سس-ها-و-تزئین-کننده-های-سالاد-(⭐⭐⭐)
پاورپوینت سس ها و تزئین کننده های سالاد (⭐⭐⭐)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .ppt
تعداد صفحات: 11
حجم فایل: 508 کیلوبایت
قیمت: 15000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 11 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
سس ها و تزئین کننده های سالاد S auces, and S alad D ressings
سس ها و تزئین کننده های سالاد S auces, and S alad D ressings
تعاریف:
A condiment or relish for food
Fluid topping
Adds zest
Adds piquancy
نوعی ادویه یا عامل ایجاد مزه در غذا
فراورده مایع برای سطح غذا
تشدید کننده میل و ر غ بت به غذا
موجد تندی و تیزی
سس ها و تزئین کننده های سالاد S auces, and Salad Dressings
انواع سیستم
بر پایه روغن- سیستم امولسیونی
بر پایه آب- سیستم های حاوی صمغ ها
انواع بافت
کاملا هموژن
حاوی قطعات درشت و ریز
انواع طعم
هر پنج نوع طعم شامل
شور، شیرین، تند، تلخ و اومامی
سیالیت
غلیظ
رقیق و سیال
شفاف و غیر شفاف
تحمل دما
مقاوم به سرما و انجماد
مقاوم به دمای بالا و ذوب
سس ها و تزئین کننده های سالاد S auces, and Salad Dressings
مواد تشکیل دهنده سس های امولسیونی
روغن
زمستانه شده
روغن زیتون بهترین انتخاب
سرکه
عامل ایجاد طعم و پایداری میکروبی
امولسیفایر
منو و دی گلیسرید، لسیتین، سوربیتان منو استئارات و ...
پایدار کننده و قوام دهنده
زانتان، صمغ عربی، آلژینات، نشاسته تعدیل شده، تراگاکانت، و ...
ادویه ها
خردل، انواع فلفل، سیر، آویشن، رازیانه، مرزنجوش، ترخون و ...

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.