لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..PPT) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 14 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..PPT) :
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
هنگام افطار از آغاز کردن غذا با آب سرد، نوشابه و مانند اینها جداً خودداری کنید. به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید .
افطار را با خرما ، کشمش، عسل و بطور کلی با یک قند طبیعی آغاز کنید. به این ترتیب اشتها کنترل می شود و پر خوری کمتر پیش می آید .
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
خوردن چای شیرین کم رنگ، شیر گرم، فرنی و حلیم کم روغن در آغاز افطار مناسب است .
نان و پنیر و سبزی (ضد عفونی شده) و یا نان و پنیر و مغز گردو نیز خوب است .
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
سبزی را در افطار میل کنید. سبزی در سحری، گاهی منجر به تشنگی در طول روز می شود .
از آشامیدن آب فراوان در وسط غذا خودداری کنید . آب در وسط غذا سبب رقیق شدن شیره گوارشی و اختلال در هضم می شود .
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان
در زمان بین افطار تا سحر، با رعایت فاصله با غذا، آب کافی بیاشامید .
حتماً برای صرف سحری، کمی زودتر از خواب ببرخیزید تا هم ضمن استفاده از برکات معنوی ساعات سحر و مناجات ، بدون عجله و با آرامش سحری بخورید . حتی اگر میل به خوردن غذا ندارید ، آب، چای، شیر و مانند این ها را فراموش نکنید .