لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 79 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بنام خدا
آنزیم ها
آنزیم ها
ترکیباتی پروتئینی هستند که به عنوان بیوکاتالیزور برخی از واکنشهای خاص بیو شیمیایی بخش کوچکی از مواد غذایی را تشکیل می دهند و ممکن است باعث ایجاد اثرات مطلوب یا نامطلوب در ماده غذایی شوند این مواد با کاهش انرژی اکتیواسیون باعث افزایش سرعت واکنش شده و ممکن است پروتئین ساده بوده و یا دارای کوفاکتور هایی ازجمله حاوی یونهای فلزی باشند .
تغییرات انرژی در جریان یک واکنش در غیاب آنزیم(خط ممتد)و در حضور آنزیم (خط نقطه چین)
مزیت آنزیمها در مقایسه با کاتالیزگرهای شیمیائی
سرعت عمل آنزیمها