لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 22 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بنام خدا
روغن های سرخ کردنی
1 تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن
کاهش رطوبت ماده غذائی
تیره تر شدن وسفت تر شدن
عطر وطعم سرخ شده
روغن
هیدرولیز
اتواکسیداسیون
پلیمریزه شدن اکسیداتیو
پلیمریزه شدن حرارتی
تیره تر شدن
1 انواع روغن سرخ کردنی
روغن RBD
روغن سالاد
چربی حیوانی
شورتنینگ های مایع
شورتنینگ های همه منظوره
روغن های گیاهی
1 انواع سرخ کن ها
سرخ کن های غیر پیوسته
سرخ کن های پیوسته
Par-frying