ppt دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

دانلود-پاورپوینت-اثر-اولتراسونیک-بر-روی-نگهداری-مواد-غذایی
دانلود پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .ppt
تعداد صفحات: 27
حجم فایل: 366 کیلوبایت
قیمت: 6000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 27 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

به نام خدا
موضوع تحقیق
اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی
مقدمه
هدف تمامی صنایع فر آ یند کننده مواد غذای ی تولید فرآورده‌ا ی با کیفیت بالا و تا حد امکان با حداقل هزینه م ی باشد که این فرآورده در اثر قرار دادن مواد اولیه در معرض یک سر ی از فرآیند ها مانند حرارت دادن، خنک کردن، فشار و اختلاط و. . . تولید م ی شود. تنوع در مواد خام و شرایط فرآیند سبب بوجود آوردن فرآورده‌ا ی با کیفیت غیر قابل پیش بین ی م ی ‌شود. به ه مین دلیل بایست ی کارخانجات مواد غذایی ویژگ ی ها ی مواد اولیه را تعیین کرده و در هر مرحله از فرآیند، ماده غذای ی و شرایط فرآیند را کنترل نمایند تا ویژگی ها ی فر آ ورده نهای ی تا حد امکان مشابه ویژگ ی ها ی مطلوب از قبل پیش بین ی شده باشد .
تاریخچه
کلمه Ultrasound از لفظ لاتین ultra به معنی مافوق و نیز sound به معنی صوت یا صدا گرفته شده است.
در سال 1876 میلادی ، فرانسیس گالتون برای اولین بار پی بوجود امواج فراصوت برد و دستگاه کشف کننده زیردریایی‌ها به کمک امواج صوتی به نام Sonar ابداع کرد. بعدها از این دستگاه بطور گسترده‌ای در صنعت این کشور برای آشکار سازی شکافها در فلزات و سایر موارد مورد استفاده قرار می‌گرفت. Sonar به از مدتی به علم پزشکی وارد شد .
_کاربرد فراصوت برای غیر فعال سازی میکروبها میکروب در اواخر دهه 1920 مطرح شد.
در سال 1960 بیل و سین جیسر موفقیت آولتراسونیک را به عنوان روش هموژنیزه کردن در کاربردهای دارویی اثبات کردند.
در سال 1996 توسط شخصی به نام گافنی وسیله ای مخصوص اولتراسونیک طراحی شد که در تولید پنیر کاربرد داشت.که این وسیله باعث کاهش انرژی مصرفی و تلف شده می شود و پنیر نرم تری تولید کرد.
تعریف امواج الکتروسوند
انسان قادر است موج های صوتی با فرکانس 20 تا 20000 سیکل در ثانیه را بشنود موج های صوتی با فرکانس کمتر از 20 سیکل در ثانیه را اینفراسونیک ( فرو صوت ) و به دسته ای از امواج مکانیکی که فرکانس نوسانشان بیش از محدوده شنوایی انسان ( KHz 20 ) باشد امواج اولتراسونیک ( فرا صوت ) گفته می شود.
نحوه استفاده از این امواج در صنایع غذائی به دو گونه است .
1_ کاربرد اولتراسوند با شدت بالا
2_ کاربرد اولتراسوند با شدت پائین
امواج با شدت بالا
امواج الکتروسوند با شدت بالا که در آنها از توان بالا استفاده می شود به عنوان ابزاری در تغییر ویژگی های مواد غذایی نظیر هموژنیزه کردن، تمیز کردن، استریل کردن، حرارت دادن، امولسیفیه کردن، مهار فعالیت آنزیم ها و میکروبها و متلاشی کردن سلول، تشدید واکنش های اکسیداسیون، اصلاح گوشت، اصلاح کریستالیزاسیون ، افزایش مدت نگهداری مشروبات الکلی، کاهش آب و ...استفاده م ی شو د .

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.