لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 25 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بسم الله الرحمن الرحیم
انتقال حرارت فصل 7 جابجایی اجباری از روی اجسام
سیالات معمولی در جریان آرام
در این قسمت ضریب انتقال حرارت جابجایی را برای جریان آرام سیالات معمولی از روی صفحه تخت با دمای ثابت مورد بررسی قرار می دهیم . دمای دیوار و دمای سیال در خارج از لایه مرزی است.
مطابق آنچه در قسمت قبل مورد بحث شد برای محاسبه h به توزیع دما در لایه مرزی حرارتی نیاز است. برای حل انتگرالی انرژی علاوه بر داشتن توزیع دما در لایه مرزی حرارتی به توزیع سرعت در لایه مرزی سرعتی نیز نیاز می باشد. در این حالت هم ، توزیع دما به صورت معادله ( 7-21 ) می باشد. یعنی :
(7-21 )
اما توزیع سرعت را باید به دست آورد . فرض می کنیم توزیع سرعت ، مانند توزیع دما
در لایه مرزی به صورت چند جمله ای درجه 3 می باشد.
(7-22 )
یا
در اینجا برای بدست آوردن ضرایب ثابت معادله ( 7-22 ) ، شرایط مرزی سرعت را می نویسیم :
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 35 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
موضوع تحقیقعوامل موثر بر یادگیری
مقدمه
یادگیری (learning discomfort ) یک فرایند است.
در هر فرایند عوامل و متغیرهایی در حال تعاملند.
چند تا از مهمترین این عوامل که تاثیر آشکاری در روند یادگیری
دارند عبارتند از:
آ مادگی ، انگیزه و هدف ، تجارب گذشته ، موقعیت و
محیط یادگیری ، رابطه جز و کل ، تمرین و تکرار .
فرد باید آمادگی لازم را برای یادگیری داشته باشد
هدف و انگیزه نیز از عوامل موثر بر یادگیری است یادگیری
معلول انگیزه های متفاوتی است.
یکی از این انگیزه ها که نقش مهمی در جریان یادگیری
میل و رغبت به آموختن است.
یکی دیگر از عوامل ایجاد انگیزه ، هدف است.
هدف به فعالیت انسان و جهت و نیرو می دهد.
اگر انسانی در طول زندگی خود هدف قابل وصولی
نداشته باشد، پویایی و حرکت خود را از دست خواهد داد.
هدف ارزشمند، فرد را به خواستن و طلب کردن وادار می کند.
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 109 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع:
مبانی ارتباطات جمعی
دیدگاههای پیرامون مفاهیم ارتباط و اطلاع که شامل مفهوم ارتباط ، مفهوم اطلاع ، فرآیند ارتباط ، انواع ارتباط و مدل های ارتباطی می شود و بخش دوم قسمتی از پیشینه یپژوهش در زمینه ی لرتباطات جمعی است که شامل تبلیغات سیاسی می شود که به تفصیل به هر یک می پردازیم : ابتدا با جمله ای زیبا از برنارسیلوتر فیلسوف و شاعر فرانسوی در قرن 12 م آغاز می کنیم که می گوید : ((ما همچون کودکی هستیم که روی شانه های موجوداتی عظیم ایستاده است اگر می توانیم دورتر و بهتر ببینیم نه از آن روست که دید ما دقیق تر و عمیق تر از آنهاست و یا اینکه از آنها بالاتر هستیم بلکه به این علت است که به برکت عظمت و بزرگی آنها ، بالا رفته ایم )) .
انسان از دیرباز برای آنکه به زندگی خود معنا ببخشد و واقیعت را بشناسد به نظام های ارتباطی که پیش از او وجود داشته اند یعنی نظام های ارتباطی بدوی که متناسب با شرایط زمانی او بودند متوسل شد . در این دوران ارتباطات جنبه ی دیداری و شنیداری داشت اطلاعات از طریق حواس لامسه ، حرکات چهره و .... از فردی به فرد دیگر منتقل می شود . سخن گفتن و ایجاد ارتباط با دیگران ، احساس اجتماعی بودن را در انسان بر می انگیزد در این زمان زبان شفاهی موجب انتقال ارزشها و نگرش ها و باورها بود اما به علت محدودیت زمانی و مکانی امکان آن وجود نداشت که اطلاعات به نقاط دور دست برسد .
سرانجام پس از قرن ها و هزاران سال زبان نوشتاری جایگزین زبان شفاهی شد . با اختراع خط تصویری و توسعه کتابت نوع شناخت انسان از خود و جهان پیرامونش تغییر کرد . به ترتیب دستگاه چاپ در قرن 16 توسط گوتنبرگ تحولی شگرف در فرهنگ نوشتاری بوجود آورد پس از مدتی با اختراع برق و سپس تلگراف یا مخابره ی پیام از راه سیم برای نخستین بار توانست محدودیت زمانی را از میان بردارد . اختراع رادیو و پس از آن ماهواره ها در مدار پایین توانستند بر فرآیند شکل گیری ارتباطات بشر تأثیر بسزا بگذارند تا به امروز استفاده از صنایع کامپیوتری ، صنایع فیلم سازی و سینما – تلویزیون و صنایع مخابراتی اطلاعات گوناگون از طریق کابل ها از جنس فیبر نوری به ما منتقل می شود که البته بالاترین حجم اطلاعات بدون محدودیت زمان و مکان را شامل می شود .
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 33 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
عدالت از دیدگاه نهج البلاغه
بسم الله الرحمن الرحیم
فهرست:
تعریف عدل
چگونگی واداشتن نفس به عدالت
ویژگی های عدالت
عوامل نیل به ستمگری
اقسام ظلم و ستم
نشانه های ستمکاران
عواقب ظلم و ستم
اثرات عدالت
اهمیت عدالت
توصیه هایی در رابطه با منع از ستمگری
برقراری حکومت عدل جهانی
1- تعریف عدل
قصار 437 ص 553
از امام پرسیدند عدل یا بخشش، کدام یک برتر است، فرمود: عدالت هر چیزى را در جاى خود مىنهد ، در حالى که بخشش آن را از جاى خود خارج مىسازد. عدالت تدبیر عمومى مردم است، در حالى که بخشش گروه خاصّى را شامل است، پس عدالت شریفتر و برتر است .
.
1- تعریف عدل
473 قصار 31 ص
ایمان بر چهار پایه استوار است: صبر، یقین، عدل و جهاد .
عدل نیز بر چهار پایه بر قرار است: فکرى ژرف اندیش، دانشى عمیق و به حقیقت رسیده، نیکو داورى کردن و استوار بودن در شکیبایى . پس کسى که درست اندیشید به ژرفاى دانش رسید و آن کس که به حقیقت دانش رسید، از چشمه زلال شریعت نوشید، و کسى که شکیبا شد در کارش زیاده روى نکرده با نیکنامى در میان مردم زندگى خواهد کرد .
1- تعریف عدل
قصار 231 ص 509
در تفسیر آیه 90 سوره نحل «خدا به عدل و احسان فرمان مىدهد» فرمودند:
عدل، همان انصاف ، و احسان، همان بخشش است .
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 73 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
شیر سویا
فصل اول:مقدمه 1 -1-معرفی در جهان امروز کمتر گیاهی است که با کلمات تحسین آمیزی مانند طلای زرد ، گیاه معجزه آفرین وجواهر زرد ، گنجینه بزرگ ، محصولی در نهایت کمال و … تعریف شده باشد . اگر به ارزش ترکیبات سویا که بهره گیری از آن قدمت بسیار دارد توجه گردد این نکته روشن خواهد شد که گیاهی با توان تولید بالاتر از 5 تن محصول در شرایط مناسب ، با محتوای 45-35 درصد پروتئین ، 23 -14 درصد روغن ، 4 - 3 درصد مواد معدنی و تولیدی بیش از 170000000 تن در سال 2003 در جهان تا چه حد قادر است نیازهای غذایی بیش از 6 میلیارد انسان را از بهترین و کامل ترین منابع تامین کند . .
وقتی یک گیاه روغنی ( پروتئینی ) حدود 40 % پروتئین حاوی اسید آمینه اصلی مورد نیاز بدن را دارد (در انواع روغن موجود در ایران 36 درصد و در انواع خاص تا 53 درصد ) در حقیقت در هر هکتار با دسترسی به 3500 کیلوگرم در واحد سطح که عملکردی متعارف است معادل 1850-1260 کیلو پروتئین خالص در هکتار تولید می شود . با توجه به اینکه پروتئین گوشت خالص گاو یا گوسفند 18-15 درصد است میتوان تجسم کرد که با کشت یک هکتار سویا معادل پروتئین 280-220 راس گوسفند، پروتئین استخراج می گردد .
امروز بیش از 170 فرآورده اصلی و قابل مصرف به روشهای متداول صنعتی از دانه سویا استخراج می شود که شامل موارد زیر است : روغن خام ، کنجاله ، ایزوله های مختلف پروتئینی ، روغن های نباتی ، مارگارین ، مواد داروئی ، سس سالاد ، ملورین ها ، مایونز ، انواع شیرینی ها ، پاستاها ، غذاهای فوری ، غذاهای منجمد ، شیر در انواع مختلف ، پنیرهای مختلف ، تافو ، میسو ، تمپه ، سوفو و در صنعت ترکیبات بتونه و درزگیر، روغن های صنعتی ، ایزوله کننده های الکتریکی ، روکش سیم ، حشره کش ها ، مرکب چاپ ، صابون و شامپو ، شوینده ها و مواد امولسیون کننده ، مخمرها، مواد تثبیت کننده ، مواد جداکننده ، رنگ ، مواد ضد کپک ، لوازم آرایشی ، منسوجات ، فیبرهای مقاوم و دهها فرآورده دیگر .
2 -1-مواد تشکیل دهنده لوبیای سویا تجزیه و تحلیل محتوای لوبیای سویا نشان میدهد که شامل مواد زیر است : پروتئین ماکزیمم 50 % رطوبت ماکزیمم 80 % روغنماکزیمم 18 % شاخص تجزیه شوندگی پروتئین30 تا 40 % شاخص حلالیت نیتروژن 50% فیبر 4 % کالریماکزیمم 350 کالری